V.R.D. Proiect Invest S.R.L.

       
Va prezentam o lista a celor mai importante lucrari de proiectare elaborate de firma noastra:


-        Sedii pentru sucursale BANCPOST la Targu Jiu, Targoviste, Ghencea, Floreasca, Pucioasa, Giurgiu, Militari,  instalatii sanitare, incalzire cu corpuri statice, centrala termica, instalatii electrice de iluminat si forta, precum si curenti slabi. Cele mai multe in functiune, unele in curs de executie.
-        Sedii pentru sucursale Banca Piraeus, in Bucuresti (la, magazinul UNIREA, Calea Victoriei, Titulescu, Obor, Mihai Bravu), Ploiesti, Constanta, Suceava, Bacau, Brasov, Sibiu : instalatii de climatizare, instalatii sanitare, instalatii electrice de iluminat si forta, precum si instalatii de curenti slabi. Cele mai multe in functiune, unele in curs de executie.
-        Sediu filiala HVB Bank, Piata Alba Iulia, Bucuresti, instalatii de climatizare, instalatii sanitare, instalatii electrice de iluminat si forta, precum si instalatii de curenti slabi. In functiune.
-        Sedii sucursale Robank la Galati, Piatra Neamt, Cluj Napoca, Iasi, Oradea, Brasov, Sibiu, instalatii de climatizare, instalatii sanitare, instalatii electrice de iluminat si forta, precum si instalatii de curenti slabi. Cele mai multe in functiune, unele in curs de executie.
-        Sediu sucursale Alpha Bank la Otopeni, Oradea, Bacau, Bucuresti (Alunisului, Drumul Taberei) instalatii de climatizare, instalatii sanitare, instalatii electrice de iluminat si forta, precum si instalatii de curenti slabi. In functiune.
-        Centrale telefonice digitale MOBILROM: MSC#6 la Dumbravita, judetul Brasov, MSC#3 Sos. Mihai Bravu, MSC#8 Craiova, MSC#10 Bacau, MSC#9 Pipera, MSC#13 Cluj-Napoca;  instalatii de incalzire si climatizare, instalatii sanitare si instalatii electrice de iluminat, forta si curenti slabi. In functiune.
-        Magazine ORANGE Carrefourr Orhideea, Arad, Satu Mare, Sibiu, Miecurea Ciuc, Pitesti, Resita instalatii electrice de iluminat, forta si curenti slabi. In functiune.
-        Cladire de locuit S+P+4E+M, Str. Jean Monnet, nr. 44 sector 1, Bucuresti, instalatii sanitare, instalatii de incalzire, inclusiv centrala termica, instalatii electrice. In functiune.
-        Infrastructura urbana OTOPENI, Drumul Garii Odai; retele de alimentare cu apa si incendiu, canalizare menajera si pluviala, retele electrice de joasa si medie tensiune, retele de telecomunicatii pentru un teren in suprafata de 55 ha. In curs de executie.
-        Cladire de birouri S+P+E SMART OFFICE - AIRPORT SHOPPING CENTER, Otopeni, str. Sulfinei nr. 3, cladire insumānd cca 1200 m2; instalatii de incalzire si climatizare, centrala termica, centrala de tratare a aerului, instalatii sanitare, instalatii electrice de iluminat, forta si curenti slabi. In  functiune.
-        Cladire de birouri S+P+8E CASA MOSILOR, Calea Mosilor nr. 55, Bucuresti, cladire insumānd cca 4000 m2, arie utila, instalatii de incalzire si climatizare, centrala termica, centrala de tratare a aerului, instalatii sanitare, instalatii electrice de iluminat, forta si curenti slabi. In  functiune.
-        Ansamblu statie distributie carburanti PETROM, Ploiesti km 6 - iesirea spre Campina (cabina statie, motel 40 locuri + restaurant); instalatii de incalzire si climatizare, centrala termica, instalatii sanitare si instalatii electrice de iluminat, forta si  curenti slabi. In functiune.
-        Sediu ASIROM Moinesti, cladire S+P+4E; instalatii de incalzire inclusiv centrala termica, instalatii sanitare si instalatii electrice de iluminat, forta si curenti slabi. In functiune.
-        Hotel ROMSTAL - Predeal, cladire S+P+2E; instalatii de incalzire + centrala termica, instalatii sanitare si instalatii electrice de iluminat, forta si curenti slabi. In functiune.
-        Bloc de locuinte, str. Nerva Traian nr. 5, Bucuresti, doua tronsoane S+P+9E, 90 apartamente; instalatii de incalzire, instalatii sanitare, instalatii electrice, instalatii de gaze naturale. In functiune.
-        Sediu de birouri, str. Buzesti nr. 74, Bucuresti, avānd S+P+9E, instalatii de incalzire, climatizare si ventilatii, centrala termica, instalatii sanitare si electrice. In curs de executie.
-        Sediu de birouri, str. Buzesti nr. 76-80, Bucuresti, avānd 3S+P+9E, circa 12.000 mp, instalatii de incalzire, climatizare si ventilatii, centrala termica, instalatii sanitare si electrice.  Instalatii de sprinklere, inclusiv gospodaria de apa pentru cele 3 niveluri de garaje subterane.  In curs de executie.
-        Sediu de birouri, Calea Floreasca nr. 175 (Floreasca Tower), Bucuresti, avānd 2S+P+13E, instalatii de incalzire, climatizare si ventilatii, centrala termica, instalatii sanitare si electrice, iluminat, forta si curenti slabi. Instalatii de sprinklere, inclusiv gospodaria de apa pentru cele 2 niveluri de garaje subterane. Numai faza PAC. In functiune.
-        Sediu Petrom Ploiesti, cladire avānd S+P+10E, cu o suprafata desfasurata de cca. 12000 m2, instalatii de incalzire, climatizare si ventilatii, centrala termica cu capacitatea de 2000 kW, instalatii sanitare si de stingere a incendiilor (hidranti interiori si exteriori, sprinklere, statie de pompare incendiu), instalatii electrice d eiluminat, forta si curenti slabi. In functiune.
-        Hotel  SELARI -BUCURESTI, cladire S+P+4E; instalatii de incalzire + centrala termica, instalatii sanitare si instalatii electrice de iluminat, forta si curenti slabi. In functiune.
-        Hotel PERSEPOLIS - BUCURESTI, cladire S+P+2E; instalatii de incalzire + centrala termica, instalatii sanitare si instalatii electrice de iluminat, forta si curenti slabi. In functiune.
-        Hotel  Dorobanti-BUCURESTI, cladire S+P+19E; instalatii sanitare si de combatere a incendiilor, faza DDE. In functiune.
-        Hotel  Dorobanti-BUCURESTI, cladire S+P+19E; instalatii electrice de iluminat, forta si curenti slabi pentru organizarea de santier.
-        Hotel  BELVEDERE- BRAILA, cladire S+P+4E; instalatii de incalzire + centrala termica, instalatii sanitare si instalatii electrice de iluminat, forta si curenti slabi. In functiune.
-        Spitalul Clinic de urgenta FLOREASCA consolidare prin extindere; instalatii de incalzire, instalatii de climatizare, instalatii sanitare si instalatii electrice de iluminat, forta si curenti slabi. In fucntiune.
-        Spitalul Clinic CF 2, Corp investigatii medicale (extindere corp D existent; instalatii de incalzire, instalatii de climatizare, instalatii sanitare si instalatii electrice de iluminat, forta si curenti slabi. In functiune.
-        Hala de depozitare ATLAS, sos, Pipera nr. 59, 2 corpuri de cladire avānd unul cca. 5000 m2 si  cca. 7000 m2, spatii de depozitare, dotate cu instalatii de incalzire, iluminat, detectie incendiu, stingere incendiu cu hidranti si sprinklere, inclusiv centrala termica aferente si statia de pompare pentru incendiu. In functiune.
-        Hala de depozitare CENTRUM LOGISTICS - Cefin Chiajna, cladire avānd unul cca. 15000 m2, spatii de depozitare, precum si birouri cu o suprafata de cca. 800 m2, dotate cu instalatii de incalzire, iluminat, detectie incendiu, stingere incendiu cu hidranti si sprinklere, inclusiv centrala termica aferente si statia de pompare pentru incendiu. In functiune.
-        Transformare hala industriala in cladire de birouri in Parcul Industrial IRIDE (obiectul 16), cladire avand 2S+P+3E, prevazuta cu garaje la cele doua subsoluri, dotata cu instalatii de climatizare, sanitare, inclusiv sprinklere la garaje, electrice (curenti tari si slabi), inclusiv centrala termica proprie. In functiune.
-        Transformare hala industriala P+4E, in cladire de birouri, B-dul Dimitrie Pompei Nr. 6 (fosta cladire IIRUC - corpurile A, B, C), avānd o suprafata totala desfasurata de 11000 mp dotata cu instalatii de climatizare, sanitare, electrice (curenti tari si slabi), inclusiv centrala termica proprie si statie de pompare pentru incendiu. In curs de executie.
-        Ansamblu de cladiri de locuit, Motilor - Gradinari, Bucuresti,  cinci cladiri insumānd 160 de apartamente, cu regim de inaltime cuprins intre 4 si 10 etaje. Instalatii de incalzire, sanitare, electrice (curenti tari si slabi), inclusiv centrala termica proprie si statie de hidrofor. In curs de executie.
-        Complexul PLAZA Romania - Bucuresti, instalatii  de desfumare la salile de cinematografe din cele 11 sali de proiectie si  a cailor de evacuare aferente. In functiune.
-        SPHERA Center, instalatii interioare electrice, sanitare si de combatere a incendiilor cu sprinklere. Cladire pe doua nivele (aproximativ 14.000 mp) cu functiuni multiple de expunere si promovare a produselor de constructii. In functiune.
-        Cladire de birouri, str. Gara Herastrau nr. 2-4, Bucuresti, avānd S+P+7E, circa 8.000 mp, instalatii de incalzire, climatizare si ventilatii, centrala termica, instalatii sanitare si electrice.  In curs de executie.
-        Magazine ALTEX Ploiesti si Galati. Instalatii de combatere a incendiilor cu sprinklere si hidranti. In curs de executie.
-        Ansamblu de cladiri de locuit, QUADRA PLACE zona Politehnica Bucuresti (str. Fabricii),  unsprezece cladiri insumānd 363 de apartamente, cu regim de inaltime intre  6 si 11 etaje insumind circa 28.000 mp. Instalatii de climatizare, sanitare, electrice (curenti tari si slabi), inclusiv centrala termica proprie si statie de hidrofor. In curs de executie, partial in functiune.
-        Ansamblu de cladiri de locuit, Citadella Titan, cartier Titan Bucuresti (in imediata vecinatate a magazinului AUCHAN),  doua cladiri insumānd 256 de apartamente, cu regim de inaltime P+ 14 etaje  si subsol general insumind  circa 28.000 mp. Instalatii de incalzire , sanitare, electrice (curenti tari si slabi), inclusiv centrala termica proprie si statie de hidrofor. Lucrare in curs de executie.
-        Ansamblu de cladiri de locuit, str. Ion Agārbiceanu, cartier Titan Bucuresti,  trei cladiri insumānd 420 de apartamente, cu regim de inaltime P+ 14 etaje  si 2 subsoluri general insumind  circa 50.000 mp. Instalatii de incalzire , sanitare, electrice (curenti tari si slabi), inclusiv centrala termica proprie si statie de hidrofor. Lucrare in curs de executie.
-        Ansamblu de cladiri de birouri si locuinte GLOBAL CITY - Pipera, avānd in componenta doua corpuri de cladire P+6 - P+10E, cu o suprafata desfasurata totala de cca. 38.000 mp, asezate pe un subsol general cu 2 nivele avānd o suprafata totala de cca. 28.000 mp si un numar de patru cladiri de locuit cu P+6 -P+11E, totalizand circa 250 apartamente, asezate pe un subsol general cu un nivel avānd o suprafata totala de cca. 18.000 mp. Instalatii de incalzire, sanitare, termice, ventilatii si climatizare, de utilizare gaze naturale, instalatii de desfumare si denoxare pentru spatiile din subsoluri, instalatii de sprinklere si hidranti, inclusiv gospodaria de apa pentru combaterea incendiilor. In curs de executie.
-        Ansamblu de cladiri de locuit P+7E, calea Giulesti nr. 335-337 avānd in componenta 420 apartamente. Trei din cele sase cladiri care alcatuiesc ansamblul au subsol, celelalte trei nu au subsol. Parterul tuturor celor sase cladiri este destinat spatiilor de parcare. Instalatii sanitare, de incalzire si electrice. In curs de executie.